Custom projects

Do you have an event coming up? Do you need a PA for a predefined period? Mentoring young PA professionals

PA on Demand

Do you need a PA for just one day? Or could a PA come in handy periodically? No problem. PA Dynamics offers both a PA for A Day or a PA on Demand package.

PA for a Day

Do you have an event coming up? Do you need a PA for a predefined period? Mentoring young PA professionals

PA FOR A DAY

Tijdelijk een personal assistant nodig? Het PA Dynamics ‘PA for A Day‘ pakket is er speciaal voor managers en directeuren die behoefte hebben aan tijdelijke assistentie. Met de hulp van Janine ‘I got this’ Peeters is je business binnen no time weer georganiseerd en ben je binnen één dag back on track.

PA ON DEMAND

Op zoek naar een personal assistant op oproepbasis? Speciaal voor ondernemers die alleen in bepaalde periodes ondersteuning nodig hebben biedt PA Dynamics het ‘PA on Demand‘ pakket. Zo maakt u als manager of directeur gebruik van de assistentie van Janine, alleen op momenten dat het daadwerkelijk nodig is.

TRAININGEN

Is er binnen uw organisatie behoefte aan extra kennis op het gebied van plannen, organiseren of andere vormen van management ondersteuning? PA Dynamics traint uw ondersteunend personeel zodat ze weer volledig op de hoogte zijn van de laatste ins en out in hun vakgebied.

MAATWERK 

Terwijl jij gewoon doorgaat met je dagelijkse business, zorgt PA Dynamics voor het beheer van je agenda, het bewaken van je planning, de voorbereiding van meetings, beurzen, reizen en het organiseren van evenementen voor je klanten, medewerkers of familie. PA Dynamics heeft jarenlange ervaring met het plannen en organiseren van ondersteunende werkzaamheden voor drukke managers en directeuren. Janine zet alles op alles om ervoor te zorgen dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over randzaken, zodat je je volledig kunt focussen op je core-business. Persoonlijk, vertrouwelijk, efficiënt en to the point.

Over

Met een brede professionele achtergrond en ervaring in zowel de profit als de non-profit sector is Janine Peeters, founder van PA Dynamics, uw persoonlijke rots in de branding. Janine heeft zowel nationale als internationale ervaring en staat voor u klaar wanneer u haar nodig hebt. Janine heeft ervaring in support werkzaamheden in verschillende branches. Van standaard ondersteunende taken tot marketing, communicatie, PR, HR, project- en eventsupport; Janine helpt u uw plannen te realiseren.

“Als wingman structureer ik uw werkzaamheden en los ik problemen op voordat ze ontstaan. Your busyness, our business!” – Janine Peeters, founder of PA Dynamics

5 dingen die je werkdag efficiënter maken

5 dingen die je werkdag efficiënter maken

Natuurlijk heeft niet iedereen een personal assistant of secretaresse die je planning in de gaten houdt en werk voor je uit handen neemt. Wel zijn er een aantal eenvoudige aanpassingen die je kunt toepassen in je werkritme, waardoor je je tijd efficiënter besteedt. 1....

Lees meer
De 7 fijnste flexplekken voor ondernemers on the road

De 7 fijnste flexplekken voor ondernemers on the road

Als personal assistant sta je 24/7 klaar voor je opdrachtgever. Wanneer je onderweg bent is het prettig als je kunt neerstrijken op een fijne werkplek op locatie. All you need is een laptop, stabiele internetverbinding en een goede kop koffie. Zelf werk ik regelmatig...

Lees meer