PA on Demand

Op zoek naar een personal assistant op oproepbasis? Speciaal voor executives en managers die alleen in bepaalde periodes ondersteuning nodig hebben, biedt PA Dynamics het ‘PA on Demand‘ pakket. Met dit pakket maakt u gebruik van de diensten van PA Dynamics, maar alleen op momenten dat het daadwerkelijk nodig is.

Het ‘PA on Demand‘ pakket is er voor executives, managers, CEO’s en CFO’s die alleen in drukke periodes behoefte hebben een personal assistant. Voor een vast bedrag per maand maakt u, wanneer u wilt, gebruik van de diensten van PA Dynamics.

‘PA on Demand’ biedt u de mogelijkheid om bepaalde werkzaamheden uit handen te geven, zodat u zelf meer tijd overhoudt voor andere zaken. Een personal assistant op oproepbasis biedt u support bij bijvoorbeeld: het plannen van afspraken met uw klanten, het organiseren van terugkerende evenementen, of het monitoren van uw e-mails en agenda tijdens drukke maanden of vakantieperiodes.

Waarin PA Dynamics u op oproepbasis ondersteunt, is volledig afhankelijk van uw wensen. Wat uw vraag ook is, PA Dynamics zorgt ervoor dat u het overzicht behoudt en dat u tijdig wordt geïnformeerd over belangrijke zaken.

9 + 5 =