Training, mentoring en coaching

Praktische training voor individuen en/of teams in een ondersteunende rol.

PA Dynamics richt zich op het ontwaken van jouw innerlijke passie voor het vak. We ontsteken de vlam van jouw Spirit of Service en zo helpen we jou te streven naar uitmuntendheid.

Individuele- of Groepstraining

Als succesvolle Assistant moet je goed kunnen communiceren, coördineren en netwerken om de juiste ondersteuning te kunnen bieden. Onze training helpt jou om een nóg betere ondersteuning te bieden aan jouw bedrijf en klanten, en jouw level of service te verhogen.

Coaching & Mentoring

1-op-1 sessies kunnen zeer effectief zijn wanneer:

  • Je een nieuwe rol krijgt toegewezen/nieuwe functie hebt aangenomen
  • Je te maken krijgt met complexe uitdagingen
  • Je nóg beter wilt presteren
  • Je de behoefte voelt om je relaties op de werkvloer te verbeteren

Wij passen de module aan naar jouw persoonlijke doelen. Deze 1-op-1 sessies omvatten een half jaar mentoring & coaching. Wij zijn er voor je.

Over ons

Enorm gepassioneerd in ons werk als Personal Assistant met als doel het leveren van een uitmuntende service, dat is waar het bij ons om draait. PA Dynamics biedt praktische trainings-, coaching- en mentor-programma’s aan voor teams en individuen in hun ondersteunende rol. We proberen de passies van de deelnemers te ontwaken, hen te helpen streven naar uitmuntendheid in hun rol en hun geest van dienstbaarheid aan te wakkeren. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het trainen, mentoren en coachen van teams en individuen in 4 continenten binnen verschillende industrieën. ​

Maar niet alleen dat. Zelf hebben we ook meer dan 20 jaar hands-on werkervaring in onze rol als Personal Assistant, Executive Assistant, Project Manager, Event Coördinator in 16 verschillende landen. Wij weten dus als geen ander wat we moeten doen om zaken geregeld te krijgen.

PA Dynamics werkt samen met Selwani Ltd.

 

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op! Naar aanleiding van jouw vraag nemen we telefonisch of per e-mail contact met je op. Vul je gegevens alsjeblieft zo volledig mogelijk in. Zo kunnen we je beter helpen.

9 + 8 =